Коломия До сайту

Дві аварії на Бучанщині: трьох травмованих відправили до лікарні

У селі Личанка зіткнулися автомобілі Jeep та Dodge, а в Білогородці – Volkswagen та Toyota.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

У ДТП у Личанці  постраждали дві жінки-пасажирки.

“Як попередньо встановили правоохоронці, 25-річна мешканка Сумщини, керуючи автомобілем Jeep, не надала перевагу в русі авто Dodge, під керуванням 36-річної мешканки Софіївської Борщагівки”, – йдеться у повідомленні

У цьому ДТП постраждали дві пасажирки Jeep —  51 та 76 років. Їх доставили до лікарні.

Правоохоронці розслідують обставини цієї ДТП, як і іншої, що сталося у Білогородці, де також зіткнулися дві автівки.

“Як попередньо встановили правоохоронці, 25-річний водій Volkswagen, місцевий мешканець, наближаючись до перехрестя, не знизив швидкість, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем Toyota. За кермом перебував 32-річний мешканець Обухівщини. Внаслідок удару, авто відкинуло на рекламний борд”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські розповідають, що внаслідок цієї аварії зазнав тілесних ушкоджень 39-річний пасажир Toyota.  Його доставили до медичного закладу.

“Слідчі Бучанського управління поліції розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 286 ККУ). Поліція Київщини вкотре закликає водіїв: неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, дбайте про своє здоровʼя за кермом!”, – звертають увагу правоохоронці.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що сімʼя на Київщині створила конопляну ферму.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець