Коломия До сайту

Гаврилівські комунальники отримали потужний генератор

Для забезпечення енергією очисних споруд Гаврилівки взимку французькі партнери передали потужний дизельний генератор.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

“Бучанська громада значно посилила свою енергетичну безпеку завдяки благодійній організації «БФ «Україна-Монпельє» – французькі партнери передали нам дизельний генератор потужністю 400 кіловат’, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що генератор стане надійним альтернативним джерелом живлення. Адже таким чином можна забезпечити безперебійну роботу очисних споруд навіть тоді, коли відключатимуть світло або у випадку аварій.

«Безперебійна робота очисних споруд – це не просто технічне питання, це питання здоров’я нашої громади та збереження довкілля. Дизельний генератор значно підвищить енергетичну незалежність та дозволить гарантувати безперервність водовідведення для наших мешканців», – підкреслив керівник КП «Бучасервіс» Сергій Мостіпака.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бородянці стартувала реалізація проєкту з комплексного відновлення та модернізації водоочисної станції.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець