Коломия До сайту

Бучу відвідали журналісти з країн Глобального Півдня

Делегація представників ЗМІ з Мексики, Чилі, Індії, Тунісу, Кенії, Сенегалу та Південної Африки прибули до Бучанської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Журналісти побували на місцях масових поховань мирних жителів та поспілкувалися з настоятелем храму Святого Апостола Андрія Первозванного отцем Андрієм. 

Начальниця відділу міжнародних зв’язків і співробітництва БМР Катерина Денисенко розповіла іноземним гостям про страшні події окупації та воєнні злочини рашистів, які коїлися на території громади.

«Те, що відбувалося у Бучі – справжній геноцид. Вбивства мирних громадян, тортури, зруйновані будинки – про це має знати увесь світ. Сподіваємось, що наші матеріали допоможуть зміцнити підтримку України у протистоянні російській агресії», – розповіли медійники іноземних ЗМІ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що журналісти з Глобального Півдня оглянули масштабні руйнування в  Ірпінської громади, аби розповісти про війну у своїх медіа.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко