Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Ірпінська громада отримала три нові автомобілі

Ірпінь отримав три нові автомобілі для обслуговування комунальних послуг громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Зазначається, що мета – передати отримані автомобілі на баланс комунальних підприємств міста. 

«Один із автомобілів буде передано на баланс Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь», інший — на баланс Комунального підприємства «Теплоенергопостач». Обидва транспортні засоби будуть задіяні для ліквідації аварійних ситуацій та забезпечення стабільної роботи інфраструктури та діяльності підприємств. Третій автомобіль отримає КП «Рідне Село», що значно полегшить діяльність підприємства, зокрема в реалізації основних завдань з утримання та обслуговування територій села Михайлівка-Рубежівка Ірпінської громади. Щиро дякую Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні, Програмі «U-LEAD з Європою» за підтримку Ірпінської громади», – сказав перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах програми “U-LEAD з Європою” Ірпінь став майданчиком для обміну досвідом  для керівників інших населених пунктів України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору