Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У селі Озера відновили гуртожиток та медзаклад після обстрілів

У БІГ-регіоні за підтримки міжнародних партнерів відновлено два об’єкти, які постраждали внаслідок російських обстрілів у березні 2022 року.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

У селищі Озера відкрито оновлений “Пункт здоров’я” Гостомельського ЦПМСД. Ремонт здійснено за підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”. У межах проєкту провели поточний ремонт приміщень, відновили пошкоджені електромережі, системи водопостачання та водовідведення. Заклад також оснастили новим обладнанням та побутовою технікою. Окрім того, у “Пункті здоров’я” облаштували кризовий центр для внутрішньо переміщених осіб.

Другим відновленим об’єктом став гуртожиток Макарівського медичного коледжу. Роботи з реконструкції проводилися за сприяння Фонду “Партнерство за сильну Україну” та громадської організації “Будуємо Україну Разом”. У будівлі відремонтовано дах, замінено вікна, відновлено перекриття. Гуртожиток обладнано новими меблями та побутовою технікою, відремонтовано санвузли та душові кімнати.

Відновлення цих закладів є важливим кроком у відбудові соціальної інфраструктури регіону та забезпеченні доступу місцевих жителів до якісних медичних послуг.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині розпочав свою роботу “Хаб для сімей захисників та захисниць України” на базі Пластового вишкільного центру.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору