Коломия До сайту

Макарівська громада виплачує до 20 тисяч гривень пораненим воїнам

Пораненим землякам-захисникам, додатково до державних виплат, у Макарівській громаді встановили допомогу у сумі 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Макарівського селищного голову Вадима Токаря.

“Аби підтримати тих, хто зазнав поранень або втратив здоров’я на фронті, згідно з Програмою підтримки Захисників/Захисниць України, які зареєстровані на території Макарівської громади ми вже виплатили понад 1,3 млн. грн”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, виплати на суму  940 тис. грн отримали 47 поранених військових, а 34 особам з інвалідністю внаслідок війни виплачено  340 тис. грн. Окрім того, на загальну суму 60 тис. грн Макарівська громада підтримала 5 родин цивільних, які перебувають у полоні.

“Це лише перший крок. Ми продовжуємо працювати над розширенням програми підтримки та надаватимемо всю необхідну допомогу нашим героям та їхнім родинам”, – зауважив Вадим Токар.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Кабмін змінив розмір одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих військових.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець