Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ворзель відзначив День народження

Сьогодні, 28 вересня, історичне селище Ворзель відзначило своє 124-річчя.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанського міського голову Анатолія Федорука.

“Сьогодні Ворзель — це не лише історична пам’ятка. Це сучасне, комфортне місце для життя та творчості. Вітаю всіх ворзелян з цим прекрасним святом! Бажаю вам миру, злагоди та процвітання”, – йдеться у повідомленні.

Міський голова нагородив активних мешканців Ворзеля.

У день народження міста він також передав орден «За мужність» ІІІ ступеня мамі загиблого воїна Максима Баришева, який у минулому році поліг за незалежність України.

“У рамках відзначення Дня Ворзеля пройшов також творчий вечір Ігоря Поклада — Героя України, почесного громадянина Ворзеля та легендарного українського композитора. Зокрема, Ігор Дмитрович презентував свою книгу «По той бік роялю». Дякуємо за вашу творчість, музику та пісні, які будуть передаватися наступним поколінням”, – зауважив Анатолій Федорук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у міському парку Бучі дали благодійний концерт легенди українського року – Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору