Коломия До сайту

Відновлення дитсадка «Веселка» у Гостомелі стає довгобудом: що відомо

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко без попередження проінспектував хід відбудови садочка “Веселка” у Гостомелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що приводом для неочікуваного візиту начальника КОВА на будівництво стало те, що він  оскільки останнім часом отримує чимало скарг від жителів Гостомеля щодо затримки із відбудовою садочка.

Будівельні роботи з відновлення дитсадка розпочалися восени минулого року.

У короткі терміни було заплановано здати обʼєкт в експлуатацію. А ще – разом із  відновленням садочка у ньому облаштовують укриття.

Начальник Київської ОВА звернув увагу на те, що якщо дитсадок «Веселка» у не буде зданий до кінця цього року, то доведеться розривати договір з підрядниками.

«Під час відновлення садочка виникла потреба у коригуванні проєкту. Бо є чимало робіт, які були не передбачені ПКД. Але під час інспекції побачив, що існує і інша причина затримки – недостатня кількість робітників. Поспілкувався з підрядником. Чітко дав зрозуміти, що перетворювати цей об’єкт у довгобуд не дозволю. Терміни прострочені суттєво. Тому дав строк до 31 грудня цього року. Садочок має бути введений в експлуатацію цьогоріч. Якщо цього не станеться – договір розірвемо, звернемося до суду для відшкодування підрядником збитків», – підкреслив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині з’явився представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Микита Козиренко.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець