Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Київщина стала лідером у підготовці працівників з молоддю

Київщина є лідером в Україні з підготовки молодіжних працівників, адже в області працює близько 400 сертифікованих фахівців.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА. 

Така кількість зумовлена тим, що в регіоні постійно збільшується кількість молодіжних центрів та просторів.

Для підготовки фахових спеціалістів у Київській області реалізуються тренінги для представників та представниць державного та громадського секторів, які працюють з молоддю 14-35 років. Навчальна програма з кожним днем набуває все більшої актуальності, адже вона сприяє розвитку професійних якостей, компетентності людей, які безпосередньо працюють з молоддю і приймають рішення, що стосуються розвитку молодіжної сфери.

Один з таких тренінгів пройшов у Миронівській територіальній громаді. Загалом у заході взяло участь близько 30 осіб. Серед учасників були представники з усіх районів Київщини. Після завершення навчання учасники та учасниці отримали свідоцтва встановленого зразка.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що напередодні Дня козацтва, учні Гостомельського Ліцею №1, Ліцею №2 та Гімназії №1 взяли участь у національно-патріотичному заході «Козацькі забави», який поєднав у собі фізичну активність, знання історії та національно-патріотичне виховання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору