Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На фронті загинув викладач Ірпінського коледжу економіки та права Михайло Мацелик

На фронті загинув викладач Ірпінського фахового коледжу економіки та права Михайло Мацелик, який служив командиром 3-го танкового взводу 3-ї роти танкового батальйону 4-ї бригади оперативного призначення “Рубіж” НГУ.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Олександра Маркушина. 

Михайло народився й виріс в Ірпені. Як і батьки, викладачі Державного податкового університету, хлопець присвятив своє життя науці. Після здобуття вищої освіти у ДПУ Михайло повернувся працювати до Ірпінського фахового коледжу економіки та права, який свого часу закінчив із відзнакою. Студентам викладав предмет “Захист України.” 

Наприкінці березня Михайла мобілізували. Після військового навчання був призначений командиром 3-го танкового взводу 3-ї роти танкового батальйону 4-ї бригади оперативного призначення “Рубіж” НГУ. Як і в мирному житті, у війську був лідером та прикладом для своїх побратимів.

29 вересня безстрашний воїн Михайло Мацелик загинув під час виконання бойового завдання у селі Макіївка на Луганщині. Герою назавжди 23 роки.

«Михайло був неймовірно світлою людиною, завжди готовою прийти на допомогу, навіть віддаючи останнє, завжди робив це з усмішкою на обличчі. Велика втрата для нашої освіти та всієї Ірпінської громади. Співчуття дружині Катерині, батькам, брату, сестрі, друзям та побратимам захисника», — написав очільник міста.

Михайла Мацелика поховають в Ірпені на Алеї пам’яті захисників України. Час та дату поховання повідомлять окремо.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що, житель Ірпеня Ігор Костомаха поліг у бою на Донеччині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору