Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені підписали Договір про співпрацю з містом Лачин

30 вересня між Ірпенем та азербайджанським містом Лачин було підписано Договір про співпрацю.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  покликанням на пресслужбуІрпінської міської ради. 

Азербайджанську сторону представляв Масім Ахмед оглу Мамедов, представник Президента Азербайджанської Республіки в Лачинському районі.

Співпраця між містами охопить різні напрямки: культуру, озеленення, збереження спадщини, енергоефективність, управління відходами, молодіжні питання та спорт, обмін досвідом для ірпінських освітян та управлінської команди ІМР. Особливо важливим аспектом партнерства є соціальна підтримка: вже наступного року з Ірпеня на оздоровлення поїдуть 30 дітей загиблих Героїв.

Як і 20 років тому, коли в Ірпені було відкрито пам’ятник Заріфі Алієвій, та особливо від самого початку повномасштабної війни росії проти України, Азербайджан залишається надійним другом Ірпеня і всієї України. Завдяки уряду та компанії “Сокар” відновлено Ірпінський ліцей “Лінгвіст” ім. Заріфи Алієвої, який був пошкоджений внаслідок російської агресії, триває капітальний ремонт Ірпінської міської лікарні та запланована подальша допомога з відбудовою міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 30 вересня американські конгресмени приїхали до Бучі та вкотре запевнили українців у своїй незмінній підтримці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору