Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ветерани війни з Київщини здобули 16 медалей на змаганнях

У Чернігові відбулися всеукраїнські змагання “Північний Форпост” серед ветеранів війни, на яких успішно виступили ветерани з Київської області.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  покликанням на пресслужбу КОВА. 

Такий захід проводиться втретє. Участь у заході взяли понад 120 спортсменів з 12 областей України. Ветерани та ветеранки змагалися у жимі лежачи, веслуванні на тренажері, настільному тенісі, стрільбі з лука та волейболі сидячи.

Київщину представляли 15 ветеранів війни, які змагалися у командних та адаптивних видах спорту. Збірна Київщини з волейболу сидячи виборола бронзу. Вона посіла третє місце серед восьми команд. Склад збірної Київщини з волейболу сидячи: Омельчук Євгеній (капітан), Мицик Сергій, Зекун Юрій, Романюк Ігор, Іщенко Наталія, Скрипник Артем, Зозуляк Олександр, Сарматов Олексій.

В інших адаптивних видах спорту дев’ятеро наших спортсменів здобули 15 нагород: 6 золотих, 3 срібних та 6 бронзових медалей.

Такі змагання є важливою складовою реабілітації воїнів та повернення до повноцінного життя.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що військовослужбовцям 79-ї окремої десантно-штурмової бригади передали технічне обладнання, яке вже використовується у бойових умовах.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору