Коломия До сайту

На 96% Київщина готова до опалювального сезону

У КОВА відбулось чергове засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки до зимового періоду.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  покликанням на пресслужбу КОВА.

Засідання відбулось під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка. 

На порядку денному було розглянуто питання, що стосуються підготовки до опалювального сезону закладів освіти, охорони здоров’я та об’єктів критичної інфраструктури. Обговорили стан повірки лічильників та завершення процедури укладання договорів з НАК “Нафтогаз трейдинг”.

Окремо було винесено питання щодо роботи з розчищення зелених насаджень поруч з лініями електропередач. Територіальні громади спільно з ДТЕК продовжують опрацьовувати локації, аби знизити ризики обриву ліній внаслідок негоди. 

Додатково поспілкувалися про актуалізацію даних щодо матеріального резерву в громадах, який буде використовуватися у випадку аварійних ситуацій для ремонту обладнання. Також територіальні громади отримали доручення завершити ремонтні роботи на окремих котельнях.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Крюківщині планують будівництво сучасних очисних споруд, які покращать якість очищення стічних вод та екологічну ситуацію в регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко