Коломия До сайту

На Київщині відзначили кращих освітян

З нагоди Дня працівників освіти 24 педагоги та управлінці освітньої системи Київської області, які досягли вагомих результатів у своїй професійній діяльності, були нагороджені відзнаками Київської ОДА.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

Від імені голови Київської обласної державної адміністрації освітян із професійним святом привітала його заступниця Жанна Осипенко та вручила нагороди. Зокрема, пам’ятну статуетку “Лідер освітнього фронту” та грошову премію отримали 14 педагогів області. Також освітяни були нагороджені Почесними грамотами Київської обласної державної адміністрації та Подяками голови Київської ОДА.

Подякою голови Київської обласної державної адміністрації з нагоди Дня захисників і захисниць України та з нагоди професійного свята були відзначені 47 освітян, які захищають незалежність і територіальну цілісність України на полі бою. Оскільки с – с вони не змогли прибути на церемонію нагородження, відзнаки передадуть у військові частини, де вони виконують бойові завдання.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що юні спортсмени команди «Фінікс Снєгірьова Доджо» успішно виступили на спортивних змаганнях з кіокушинкай карате.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко