Коломия До сайту

У селі Козинці розпочалася реконструкція дитсадка “Івасик-Телесик”

У селі Козинці Ірпінської громади розпочалася реконструкція дитсадка “Івасик-Телесик”, де заплановано провести зовнішні ремонтні роботи, утеплення фасадів, ремонт покрівлі, а також заміну вікон дитсадка.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Дитячий садок “Івасик-Телесик” є важливою частиною освітньої інфраструктури Ірпінської громади. Відновлення закладу забезпечить безпечні та комфортні умови для навчання та розвитку дітей. 

Варто зазначити, що Благодійний фонд “Солідаріті” вже здійснив низку успішних проєктів в Ірпінській громаді. Завдяки плідній співпраці з фондом було відновлено найвищу будівлю міста – 18-поверхівку ЖК “Синергія 2+”. Ця багатоповерхівка – перша, яку відбудував в Ірпені благодійний фонд “Солідаріті”. За ініціативи Фонду відновлення Ірпеня у співпраці з компанією “Ecosoft”, Благодійним фондом “Солідаріті” та Ірпінською міською радою триває реконструкція багатоповерхових житлових будинків за адресою: вул. 10 Лінія, 1 та 4-А.

«Висловлюю вдячність Благодійному фонду «Солідаріті» та Голові фонду Матьйо-Марі Арден за допомогу в реконструкції дитячого садка та постійну підтримку Ірпінської громади. Відновлення освітньої інфраструктури є нашим пріоритетом, і ми робимо все можливе, щоб наші діти могли навчатися у безпечних і сучасних умовах», – сказав перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Крюківщині планують будівництво сучасних очисних споруд, які покращать якість очищення стічних вод та екологічну ситуацію в регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко