Коломия До сайту

Буча готова розпочати опалювальний сезон

Бучанська громада повністю готова до початку опалювального сезону, який розпочнеться у найближчі тижні.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  покликанням на допис Анатолія Федорука.  

«Сьогодні перевірив котельні громади — ПКПП “Теплокомунсервіс” активно проводить підготовчі роботи»,– сказав Бучанський міський голова. 

Він поінформував, що, зважаючи на можливі ризики блекаутів, усі 64 котельні забезпечені дизельними генераторами, запасами палива та дров. Додатково у місті встановлюють когенераційні газові установки. 

«Очікуємо розпочати опалювальний сезон у найближчі тижні. Але прошу врахувати, що основна передумова — це своєчасна сплата рахунків. Наразі лише 51% населення має закриті заборгованості. Зазначу, що попри зростання цін на електроенергію та інші складові вартості теплоносія, тариф для населення і на цей опалювальний сезон залишається незмінним через дію мораторію», – резюмував він.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у КОВА відбулось чергове засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки до зимового періоду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко