Коломия До сайту

На Київщині судитимуть чоловіка за неправомірне заволодіння земельною ділянкою

Завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця столиці, який заволодів земельною ділянкою вартістю понад 1 млн грн.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За даними слідства, обвинувачений використав підроблені рішення сільської ради та зареєстрував на підставну особу право приватної власності на земельну ділянку в селі Погреби Броварського району.

Також з метою завищення вартості земельної ділянками було змінено її цільове призначення із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку.

Надалі на підставі договору купівлі-продажу вказану земельну ділянку продано добросовісному покупцю, який не знав про вказані незаконні дії.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Броварського РУП ГУНП Київської області за оперативного супроводу Броварського РВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Прокуратурою до суду скеровано позов щодо повернення на користь держави земельної ділянки, що незаконно вибула у приватну власність.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що житель Київщини перевозив групу чоловіків до Словаччини за 30 тис. доларів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко