Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

За розтрату майна на Київщині засудили керівника складу будівельних матеріалів

На Київщині за поданням Бориспільської прокуратури до 7 років позбавлення волі засуджений керівник складу будівельних матеріалів, який вчинив розтрату майна підприємства на понад 1,5 млн грн.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що внаслідок зловживання службовим становищем, керівник складу будівельних матеріалів незаконно вчинив розтрату будівельних матеріалів на користь третьої особи на загальну суму 1 млн 600 тис грн.

З метою приховати факт нестачі будівельних матеріалів перед створеною інвентаризаційною комісією, після вчинення розтрати, засуджений підробив інвентаризаційний опис.

Суд, заслухавши обґрунтовані та беззаперечні доводи прокурора, призначив йому покарання  у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а також з позбавленням права обіймати певні посади на 2 роки.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця столиці, який заволодів земельною ділянкою вартістю понад 1 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору