Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині розпочалося зариблення водойм

На Київщині у водосховище випустили майже 5 тонн риби.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “Вечірній Київ“.

Перший у цьому році захід із вселення риби відбувся днями у Білоцерківському районі. У Косівське водосховище, що розташоване на річці Рось біля села Косівка, випустили 4 тонни 808 кілограмів однорічок.

Як розповіли у Київському рибоохоронному патрулі, вага одного екземпляру становила 60-70 грамів. Зокрема, Косівське водосховище поповнилося 75 тисячами 600 товстолобами, понад 6 тисячами білими амурами та 3 тисячами 780 коропами.

Зариблення здійснювалося коштом користувача спеціального товарного рибного господарства відповідно до науково-біологічного обґрунтування водойм. Контроль за процесом здійснювали працівники Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Києві та області.

Минулої осені у Косівське водосховище випустили майже 7 тонн риби.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Руслан Кравченко заявив, що на Київщині  оновлений предмет “Захист України” вивчатимуть понад 27 тисяч школярів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору