Коломия До сайту

На Київщині презентували книгу відомого реабілітолога Класа Халтлінга

Книгу відомого реабілітолога Класа Халтлінга “SPINALIS. Нова сила для травмованого спинного мозку” презентували в обласному реабілітаційному центрі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на КОВА.

Реабілітаційний центр Київської обласної клінічної лікарні № 1 відвідали перша леді України Олена Зеленська, міністерка охорони здоров’я і соціальних справ Швеції Акко Анкарберг Юханссон, міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко, всесвітньо відомий реабілітолог Клас Халтлінг.

На базі медзакладу функціонує інноваційний реабілітаційний центр національної мережі RECOVERY. Це 12 інклюзивних палат на 30 ліжок, а також додаткових 20 ліжок для надання паліативної допомоги.

Сучасна та ефективна реабілітація здатна змінити життя людини з травмами. Це на власному досвіді знає шведський реабілітолог Клас Халтлінг. Його книга “SPINALIS. Нова сила для травмованого спинного мозку” свого часу стала проривом у сфері реабілітації.

До того ж 15 жовтня презентували українську версію посібника, який стане в нагоді реабілітологам.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Зеленський подарував Папі Римському картину «Бучанська різанина: Історія Марічки».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко