Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині триває відбудова житлових об’єктів, пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення

На завершальному етапі відновлення знаходиться багатоповерхівка в Ірпені на 149 квартир, що розташована за адресою: вулиця Котляревського, 52а. До війни тут мешкало понад 380 людей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

Будинок був пошкоджений навесні 2022 року. Ушкоджень зазнали покрівля та фасад, балконні конструкції, вікна, двері та місця загального користування. Восени 2023 року розпочався капітальний ремонт будівлі коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

Роботи розпочалися з демонтажу пошкоджених та зруйнованих конструкцій. Згодом підрядник виконав капітальний ремонт даху. Також, відповідно до проєкту в багатоповерхівці замінили всі вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, відновили огородження сходових клітин.

Підрядник замінив всі комунікації, встановив блискавкозахист та відновив благоустрій навколобудинкової території. Для безперешкодного доступу маломобільних груп населення у будинку встановили пандуси.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у 10 громадах Київщини працює соціальне таксі, що спрямоване на підтримку людей, які мають порушення опорно-рухового апарату, а також маломобільних груп населення, включаючи літніх людей і осіб, які не можуть пересуватися самостійно.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору