Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині реалізували проєкт “Поліцейський офіцер громади”

У 13 громадах Білоцерківського району на службу заступили поліцейські офіцери громад.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликання на пресслужбу поліції Київщини.

У заході взяли участь начальник.

Департаменту превентивної діяльності НПУ Максим Ахрамєєв, начальник Управління взаємодії з громадами ДПД НПУ Майя Бреславська, заступник начальника ГУНП в Київській області Максим Очеретяний, офіцер відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Девід Луна, представник міжнародної програми ICTAP Олександр Болквадзе та начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька.

«Це новий підхід до служби, де поліцейський офіцер громади пліч-о-пліч з місцевими мешканцями вирішують нагальні проблеми населення. Разом ми продовжуємо розвивати нашу країну та забезпечувати правопорядок в регіоні», – сказав Максим Ахрамєєв.

Поліцейські офіцери громад отримали службові автомобілі та помпові рушниці, задля ефективного виконання своїх службових обов’язків.

«Ми тут, щоб підтримувати та оберігати громадян, гарантувати їм безпеку. Кожен мешканець району може розраховувати на оперативну допомогу поліції у будь-який час», – додав він.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київський обласний центр підготовки населення до нацспротиву став першим, хто впровадив 36-годинну програму, спрощуючи доступ до навчання для цивільного населення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору