Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Макарів долучився до проєкту HOPE “Ремонт житла для відновлення прав і можливостей людей”

Макарівська громада стала учасником міжнародної програми фінансування Світового банку у межах проєкту HOPE “Ремонт житла для відновлення прав і можливостей людей”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Макарівського голови Вадима Токаря.

Програма передбачає проєктування та капітальний ремонт багатоквартирних будинків, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф.

«Вчора мій заступник Анатолій Карбовський мав зустріч з делегацією Світового банку на чолі з керівником проєкту HOPE Тенгізом Гоготішвілі та його командою. В ході зустрічі гості ознайомилися з масштабами руйнувань та обговорили деталі реалізації проєкту у нашій громаді», – розповів Макарівський голова Вадим Токар.

За підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України у Макарові розпочинається новий етап відновлення громади.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що благодійний фонд “Рокада” безкоштовно надає будівельні матеріали для осіб зі статусом ВПО у Київській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору