Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Сидітиме 7 років: на Київщині чоловік вбив дільничого офіцера поліції

За поданням  прокурорів Вишгородської окружної прокуратури чоловіка визнали винним у смерті дільничного офіцера поліції та винесли вирок – 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури. 

Підсудного визнано винним в заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Прокурори у суді довели, що у березні 2019 року, перебуваючи в одному із закладів відпочинку Київщини, у засудженого виник конфлікт з 22-річним дільничним офіцером районного відділу поліції. В ході сварки чоловік наніс кулаком удар в голову потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень дільничний помер в кареті швидкої медичної допомоги.

У судовому засіданні чоловік свою вину не визнав. Однак, суд, врахувавши обґрунтовані та беззаперечні доводи прокурорів, ухвалив обвинувальний вирок та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Гостомельська громада попрощалася з загиблим воїном Денисом Петриковцем.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору