Коломия До сайту

Припинено нелегальну діяльність трьох АЗС у Київській області

Детективи Бюро економічної безпеки України встановили факти продажу незаконно виготовленого пального на території Київської області та з’ясували, що нелегальні АЗС працювали у Боярці, Вишневому та Ворзелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  із покликанням на пресслужбу Бюро економічної безпеки.

Детективи БЕБ України встановили факти продажу незаконно виготовленого пального на території області та з’ясували, що нелегальні АЗС працювали у Боярці, Вишневому та Ворзелі. Встановлено, що станції працювали без дозвільних документів, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікатів якості на пальне та документів про його походження.

“За результатами обшуків детективи Бюро вилучили 12 тонн контрафактного дизеля та бензину марки А-95, готівку, отриману від реалізації пального, а також обладнання – 6 модульних станцій для заправки автомобілів пальним та скрапленим газом. Загальна вартість вилученого майна становить близько 2 млн гривень”, – повідомили в БЕБ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині виявили касетний реактивний снаряд “Торнадо-С”

Наразі триває досудове розслідування і встановлюються особи всіх причетних.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Яковенко