Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Корисні вихідні для дітей: свіже повітря та безкоштовний майстер-клас

В Ірпінському парку «Незнайко» 6 та 7 серпня місцева жителька Катерина Волкова, проведе безкоштовне навчання для дітей по в’язанню резинок для волосся. Це її власна ініціатива.  

Жінка розповіла Інформатору, що майстер-класи розпочнуться об 11:00, а останній заплановано на 16:00. Один урок триватиме годину.

Із собою потрібно принести: один метр нитки (Alize Puffy), звичайну резинку для волосся. Або все необхідне можна буде придбати в майстрині за 100 грн. Такого набору вистачить на в’язання 3-х резинок.

«Я це роблю, щоб діти відволікалися від жахіть теперішньої реальності. Хочу аби вони частіше сміялися і забували про все погане!», – поділилася майстриня, яка в’яже вже 18 років.

Катерина використовує техніку в’язання без спиць, тож таке заняття буде максимально безпечним для ваших дітей. А ще – дуже корисним, бо добре розвиває дрібну моторику рук, що є надзвичайно важливим!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби дізнаватися про цікаві події та актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”! 

Анна Вусань

Фото на обкладинці: Катерина Волкова

 

Нагору