Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Компанія «АВ метал груп» відремонтує дах Бучанської школи №3

Загалом у планах компанії передати понад 11,5 тис. кв. м покрівельних матеріалів до Дмитрівської, Бучанської, Іванківської, Бородянської та Бишівської територіальних громад Київщини.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську ОВА.

«АВ метал груп» вже надала бучанській школі металочерепицю для ремонту покрівлі, тепер діти зможуть розпочати навчальний рік з дахом над головою.

Допомога компанії з виробництва металу зможе забезпечити ремонт дахів у 13 закладах освіти. До кінця року «АВ метал груп» планує поставити матеріали для відновлення 35 інфраструктурних установ області.

ТОВ “АВ метал груп” – українська компанія (Дніпро), яка розпочала діяльність на ринку металопрокату 2009 року, займається виробництвом 8 категорій металопрокату.

Компанія активно надає матеріально-технічну підтримку соціально незахищеним категоріям населення: утеплює дитячі будинки, підтримує сім’ї захисників України.

Нагадаємо, внаслідок російської військової агресії в області пошкоджено понад 200 освітніх закладів. Більшість вже відновлена за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, місцевих бюджетів та за сприяння меценатів. На окремих об’єктах ще тривають роботи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександра Кондратюк 

Фото: Бучанські Новини

Нагору