Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вільні люди вільного світу: 24 серпня українці за кордоном вийдуть на вулиці і створять “живий ланцюг” єдності

В День Незалежності всі українці не можуть зібратися разом, щоб не стати ціллю для ворожих ракет. Тому для цього започаткували акцію The Free World Gathering для тих, хто за кордоном.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку The Free World Gathering.

Українці, які живуть закордоном, друзі України та всі, хто підтримує нашу державу, в День Незалежності вийдуть на центральні вулиці міст та візьмуться за руки, аби утворити “живі ланцюги” єднання, як символ підтримки України.

Бажаючі взяти участь в акції мають зареєструватися та відзначити своє місцезнаходження на мапі сайту – Free World Gathering.

Інші учасники, які побачать цю позначку, зможуть стати пліч о пліч в цьому місці, і тим самим проджовжити ланцюг.

Акція відбуватиметься 24 серпня о 19:00 за місцевим часом. Також ви можете поширювати посилання на сайт та додавати хештех  #THEFREEWORLDGATHERING, аби якомога більше людей побачили це та підтримали Україну.

В цій акції вже взяли участь 4186 людей.

Жителі «БІГ-регіону» (Буча, Ірпінь, Гостомель), які досі не повернулися додому, також можуть долучитися до акції і зайвий раз нагадати всьому світові про наші міста – Бучу, Ірпінь та Гостомель, які стали містами-героями!

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору