Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Влада Ірпеня оприлюднила актуальну карту укриттів напередодні тижня підвищеної небезпеки

Влада Ірпеня оприлюднила актуальну інтерактивну карту укриттів, оскільки на найвищому державному рівні українців попереджають про те, що найближчі дні можуть бути особливо небезпечними через атаки росіян.

Як повідомляє Інформатор-БІГ, про це міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Telegram.

«Ворог може спробувати по-своєму «привітати» нас із Днем Незалежності. Я приєднуюся до усіх закликів і прошу бути вкрай обережними 23-25 серпня, не відвідувати місця масових скупчень людей, адекватно реагувати на всі сигнали тривоги та спускатися у підвали чи укриття», – написав він.

Міська влада розробила карту та позначила укриття на території Ірпінської громади. Там вказана точна адреса, приналежність до комунальної чи приватної власності, а також номер телефону відповідальної особи. Червона мітка геолокації – протирадіаційне укриття, синя – звичайне.

Мер закликав містян у разі, якщо укриття закрите, повідомляти у відділ з надзвичайних ситуацій міськради (097) 605 92 24, або на «гарячу лінію» 0800 335 191.

Раніше Інформатор писав про те, що через загострення ядерного шантажу рф деякі територіальні громади запровадили кілька «особливих» сигналів тривоги, що повідомлятимуть про різні види небезпеки.

Раніше Інформатор писав, що поліція радить українцям бути особливо пильними та не ігнорувати тривоги 23-25 серпня через те, що саме в ці дні ворог може готувати масовані ракетні обстріли українських міст.

Також ми писали про те, що через загострення ядерного шантажу рф деякі територіальні громади запровадили кілька «особливих» сигналів тривоги, що повідомлятимуть про різні види небезпеки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору