Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Google присвятив сьогоднішній дудл Дню Незалежності України

Пошукова система Google у середу, 24 серпня 2022 року, присвятила тематичну заставку на своїй головній сторінці Дню Незалежності України, 31-річчя якої відзначається сьогодні.

Як повідомляє Інформатор, святковий дудл можна переглянути на стартовій сторінці пошуковика.

Цього дня назва Google написана жовто-блакитною стрічкою. На святковому логотипі зображені силуети людей, які дивляться в небо на зірки, доки білий птах несе у дзьобі жовто-блакитну смужку.

На зображенні можна також побачити морські хвилі та трикутники, які схожі на гори; будинки з вікнами, хмари та руку, яка тягнеться до неба, квіти та ін.

Після того, як користувач натискає на зображення, він опиняється на сторінці, що містить інформацію про свято Дня Незалежності України.

Щоденні заставки Google на головній сторінці – так звані «дудли» — це тематичні малюнки, які з’являються на домашній сторінці Google з нагоди визначних подій цього дня.

Як повідомляв Інформатор, компанія «Укрпошта» вирішила випустити нову блок-марку «Вільні, Незламні, Непереможні» та конверта до неї до Дня Незалежності України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору