Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

СБУ ідентифікувала ще одного «кадирівця», який катував та вбив 5-х цивільних на Бучанщині

Служба безпеки України ідентифікувала командира групи спеціального загону швидкого реагування «Ахмат» – Мусаєва Ізнаура Ібрагімовича, який вбив п’ятьох цивільних людей у Бучанському районі.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Службу безпеки України.

Воєнний злочинець у складі окупаційних військ рф брав участь у захопленні села Микуличі Київської області. Керуючи спецзагоном, Мусаєв та його підлеглі, під виглядом запобігання співпраці цивільних із Збройними силами України, жорстоко розстрілювали людей.

Першою жертвою «кадирівця» став 57-річний чоловік. Майор спочатку змусив літнього чоловіка стати на коліна, а потім з пістолета вистрелив йому у потилицю. Після цього окупанти притягли тіло вбитого до будинку ще одного місцевого жителя, якого теж вбили пострілом у голову.

Наступними жертвами стали подружня пара, яку поставили на коліна та вбили. Також стратили 67-річну жінку, якій вистрелили у скроню.

Фактично протягом півгодини Мусаєв разом з підлеглими убили п’ятьох невинних людей.

«Кадирівцю» Мусаєву оголошено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством, (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Мусаєв Ізнаур Ібрагімович

Раніше ми писали, що СБУ затримала злочинців, які співпрацювали з ворогом під час окупації на Бучанщині. Раніше ми також повідомляли, що СБУ оголосила про підозру Кадирову та двом його помічникам, які звірствували у Гостомелі та Бородянці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору