Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Гостомелі модульні будиночки перенесуть з військового містечка

У Гостомелі, перенесуть модульні будиночки з військового містечка в безпечне місце, у зв’язку з рекомендаціями Міністерства розвитку громад та територій України.

Про це повідомляє Інформатор з посилання на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

“З усіх оглянутих земельних локацій обрано найбільш придатну територію, яка належить комунальній власності громади в районі Кімерки, це поле за будинком Мирна, 15, де є всі необхідні комунікації, котрі дозволять значно скоротити час на монтаж тимчасового житла для людей, які його втратили. Дана територія також буде відповідно благоустроєна, влаштовані дитячі майданчики, зелені зони, зони відпочинку, які в подальшому залишаться у використанні для потреб місцевої громади, коли тимчасове житло буде демонтовано”, – повідомляє начальник ГСВА Сергій Борисюк.

Адміністрація Гостомельської ОТГ просить з розумінням поставитися до цього питання громадян, які взяли у користування земельні ділянки під городи, й зібрати урожай до 5 вересня, оскільки на цій території розпочнуться земляні роботи з підготовки майданчику для спорудження тимчасового модульного містечка.

Нагадаємо, раніше Інформатор писав, що Гостомельському модульному містечку подарували дві електропідстаніцї.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олекандра Кондратюк 

Нагору