Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Життя в Україні продовжиться: Зеленський звернувся до дітей з нагоди 1 вересня

Президент Володимир Зеленський привітав учнів та студентів з початком нового навчального року та пообіцяв, що росія обов’язково програє у війні, а життя в нашій країні продовжиться.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на відеозвернення президента в його офіційному Telegram-каналі.

“Сьогодні у нас День знань. 190-й День знань. Знань, які резюмують понад тисячоліття української історії, української культури, українського життя. Життя, попри все. Попри будь-які загрози. Попри ворожі прагнення, які завжди програвали й програють нашому бажанню жити. Вашому бажанню. Бажанню любити і дружити, розвивати і розвиватися, берегти отримане від батьків і пізнавати нове”, — сказав Зеленський.

Президент також зазначив, що цей навчальний рік буде особливим. Частина учнів і студентів знаходяться далеко від дому — в інших регіонах України, або за кордоном. В багатьох навчальних закладах заняття будуть проводитися тільки онлайн, але важливо, що навчальний рік починається.

Зеленський згадав про важливість продовження навчання і відзначив хоробрість дітей у воєнний час. Вони допомагали державі, як могли: дбали про батьків з пораненнями, виконували різну роботу в бомбосховищах, носили їжу і воду військовим, збирали гроші для ЗСУ.

Як повідомляв Інформатор, вчора у Бучі та селі Блиставиця Бучанського району урочисто відкрили дві школи, які були відбудовані за сприяння американського фонду GEM, громадської організації «Якість життя» та влади Бучанщини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: скріншот відеозвернення

Нагору