Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

В Бучі відбувся останній етап захоронення невпізнаних тіл: сьогодні поховали 15 людей

У Бучі сьогодні, 2 вересня, на міському кладовищі по вул. Депутатська поховали останні невпізнані тіла людей, які загинули та померли на території Бучанської об’єднаної громади в період російської окупації протягом лютого-березня 2022 року.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на  Бучанську міську раду.

“Ми закінчуємо масове поховання незабраних тіл. Зараз в цьому секторі 76 могил. Це ті люди, які загинули на території Бучі під час окупації, а також були переважно застрелені на території Бучанського району, і їх не змогли ідентифікувати” – повідомила журналістам заступниця міського голови Бучі Анатолія Федорука Михайлина Скорик-Шкарівська.

“Сьогодні ми поховали 13 невпізнаних тіл з Бучанської громади, а також поховали двох опізнаних чоловіків – Калабуна Юрія Дмитровича та Лахтунова Олександра Вікторовича. Інколи ми знаємо, хто це є, але не звернулися родичі і не забрали загиблих” – додала Скорик-Шкарівська.

Як повідомляв Інформатор, 17 серпня на Бучанському цвинтарі поховали 21 невпізнану жертву російської агресії, 11 серпня – поховали 12 людей.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Бучанська міська рада

Нагору