Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Німецький Бергіш-Гладбах розпочав збір коштів на відновлення Бучі

У німецькому місті Бергіш-Гладбах – побратимі міста-героя Бучі розпочалася акція зі збору коштів у рамках надання допомоги для відновлення Бучі.

Про це пише Інформатор з посиланням на повідомлення Бучанської міської ради.

У німецькому муніципалітеті почали створення фонду допомоги, аби довкола цієї ідеї об’єдналися представники бізнесу та небайдужі громадяни.

Зазначається, що мери двох міст Анатолій Федорук та Франк Штайн провели онлайн-діалог, результатом якого стала домовленість, що більш конкретні плани з відновлення інфраструктурних об’єктів будуть обговорені під час відвідування Бергіш-Гладбаха і запуску акції зі збору коштів.

«Ми після візиту в Бучу не зможемо забути про почуте і побачене і докладемо максимум зусиль, аби зібрати кошти на відбудову», – наголосив Штайн.

У наступні вихідні Бергіш-Гладбах відзначатиме чергову річницю створення міста, а тому саме ці дні планують максимально використати для медійного підсилення акції, аби усі присутні на заході побачила презентацію і дізналася про трагедію Бучі.

Раніше ми писали, що Буча домовилася про співпрацю з містом Бергіш-Гладбах. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору