Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Школам Бучанщини та ще двох районів Київщини виділили 100 ноутбуків

20 школам, які відновили свою роботу в деокупованих громадах Бучанського, Броварського та Вишгородського районів Київської області, виділили 100 ноутбуків.

Про це пише Інформатор із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зокрема, ноутбуки заклади освіти трьох районів отримали завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України, громадської організації SOS Ukraine, Міністерства економіки та інновацій Литовської Республіки та Департаменту освіти і науки Київської ОВА.

«Вдячні нашим партнерам за допомогу. На жаль, багато шкільної комп’ютерної техніки було знищено або викрадено загарбниками. Робимо все можливе для відновлення повноцінного навчального процесу в кожній громаді області. Безумовно, отримані ноутбуки дають змогу нашим вчителям більш якісно організувати освітній процес», – зауважила заступниця голови Київської ОВА Жанна Осипенко.

Водночас, у відділах освіти Бучанської міськради та Бучанського району Інформатору не змогли уточнити, які саме школи району отримали комп’ютерну техніку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: Київська ОВА

Нагору