Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Бучі почали видавати будматеріали власникам приватних будинків для відновлення дахів

Бучанська міська рада почала видавати будівельні матеріали власникам пошкоджених приватних будинків для відновлення дахів. Замовити їх можна у Центрі надання адмінпослуг.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Бучанської міської ради.

«Були проведені тендерні процедури для закупівлі покрівельних матеріалів. А саме: металочерепиця, шифер, підкладки та інші комплектуючі для проведення ремонтних робіт покрівлі по приватному сектору», – наголосила начальниця відділу житлово-комунальної інфраструктури будівельно-монтажних робіт Анастасія Вигівська.

Шифер з КП «Бучасервіс» вже привезли на вулицю Яблунська, адже тут було пошкоджено покрівлю кількох приватних будинків. Постраждалі отримали більше 600 листів шиферу та понад 500 одиниць дошок.

Якщо ви проживаєте у приватному секторі і вам потрібно отримати матеріали для ремонту даху, необхідно звернутися у ЦНАП за місцем проживанням та надати:

  • копії паспорта та ідентифікаційного коду;
  • копію акту про пошкодження житла;
  • копію свідоцтва на право власності.

За додатковими питаннями звертайтеся за номером телефону: (04597) 40-041.

Адреса ЦНАПу Бучанської міської ради: вулиця Енергетиків, 12.

Раніше ми писали, що Ірпінський академічний ліцей відновлюють волонтери з “Добробату”. А також повідомляли, що за сприяння американської місії GEM відбудували та відкрили у селі Блиставиця школу №6 та школу №5 у Бучі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал таFacebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Максим Прижимов

Нагору