Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Юні співачки з Бучі та Гостомеля пройшли до фіналу нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022

В Україні пройшов національний відбір Дитячого Євробачення-2022 серед дітей від 9 до 14 років. До фіналу потрапили п’ятеро учасників. Серед них 14-річна Діана Стасюк з Бучі та 14-річна Єлизавета Петрук з Гостомеля.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Facebook-сторінку Євробачення України.

У вівторок, 6 вересня, закінчився відбір на Дитяче Євробачення-2022.

Серед п’ятьох фіналістів потрапили двоє талановитих дівчат з міст-героїв – 4-річна Діана Стасюк з Бучі, яка виступила з авторською піснею We are the Future (Ми є майбутнє). З 1-го класу вона навчається в студії театру та кіно, а також опановує вокал у Вокальній академії Олександра Пономарьова. Діана є лауреаткою та переможницею багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема «Чорноморські Ігри», «Талановиті діти України». А також є акторкою дубляжу.

Другою фіналісткою стала 14-річна Єлизавета Петрук з Гостомеля. Дівчина заспівала пісню про ранок 24 лютого «Пісня про Лелечат». Третій рік Єлизавета займається вокалом у студії Golden voice та Вокальній академії Олександра Пономарьова. Також юна співачка переможниця й учасниця різних музичних конкурсів та фестивалів, зокрема — «Підкори Сцену», Star Waves та інші.

Вітаємо наших юних та талановитих дівчат! 

Також раніше ми повідомляли про Ольгу Лящук з Ірпеня, яка виборола срібло на міжнародному турнірі зі стронгспорту в США. А також писали про ірпінських спортсменів, які вибороли три медалі на чемпіонаті України з армрестлінгу. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Суспільне Мовлення

Нагору