Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Київщині встановлять 258 камер із функцією розпізнавання обличчя для протидії диверсантам

У Київській області планують додатково встановити у громадських місцях 258 відеокамер із функцією розпізнавання обличчя для більш ефективної протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога.

Як повідомляє Інформатор, про це заявив очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов під час наради у Київській ОВА 8 вересня.

Очільник поліції Київщини відзначив важливість ефективної співпраці поліцейських та органів місцевих самоврядувань як під час ведення активних бойових дій, так і після деокупації районів Київщини.

За його словами, одним із ключових напрямків підвищення рівня безпеки залишається впровадження системи відеонагляду.

«Нині 258 додаткових камер із розпізнаванням обличчя планують встановити у громадських місцях, що є надважливим елементом не тільки у виявлення правопорушень, але й у протидії ДРГ, а також оперативному пошуку диверсантів» – сказав Нєбитов.

Раніше Інформатор повідомляв, що станом на 2 вересня, у Київській області поліція зареєструвала 1600 випадків мародерства, 800 особам повідомлено про підозру у злочині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Олександр Кульбачний

Фото: поліція Київщини

Нагору