Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Гостомелі провели «олімпійський урок» для дітей з різних видів спорту

В Гостомелі у суботу, 10 вересня, відділення Національного олімпійського комітету в Київській області спільно з кафедрою фізичного виховання Державного податкового університету провели у стінах Гостомельського ліцею №1 спортивно-освітній захід «Олімпійський урок — 2022».

Про це пише Інформатор із посиланням на повідомлення відділення НОК в Київській області.

Сьогоднішній захід зібрав представників спортивних секцій, що на сьогодні функціонують в Гостомелі, а саме: футбол, волейбол, дзюдо, бокс, хортинг (українське бойове мистецтво), рукопашний бій, тхеквондо, фітнес та важка атлетика.

На початку заходу після виконання Державного Гімну фіналісткою дитячого Євробачення-2022 Єлизаветою Петрук та хвилини мовчання за полеглими Героями України вітальне слово мали почесні гості та організатори.

З вітальним словом також звернулися начальник відділу освіти Гостомельської селищної ради Наталія Рохманюк, начальник відділу культури, молоді та спорту Катерина Павленко, співзасновник ГО «Об’єднання» Моя громада» Станіслав Сегеда, віце-президент футбольного клубу» Кудрівка» Василь Солодаренко та начальник ДФТГ Андрій Бондаренко.

Під час заходу юні спортсмени Гостомеля показали свої найкращі навички та вміння в обраному виді спорту.

По завершенню діти були нагороджені пам’ятними медалями, сертифікатами та цінними подарунками від Національного олімпійського комітету України.

Олімпійський урок: важка атлетика

Олімпійський урок: волейбол

Олімпійський урок: бойові мистецтва

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: відділення НОК в Київській області

Нагору