Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Ошукали на мільйон гривень і зникли: поліція Київщини викрила псевдопродавців пального

Поліцейькі Київської області викрили чотирьох псевдопродавців пального, які забрали у клієнтів 1 млн гривень і зникли.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Нацполіції Київської області.

Правоохоронці днями провели 10 обшуків на території Дніпропетровської, Одеської, Київської області та викрили чотирьох учасників шахрайської схеми з продажу пального.

У них вилучили документацію, мобільні телефони, sim-картки, банківські картки та інші речові докази, які доводять причетність фігурантів до вчинення шахрайства. Зловмисниками виявились 37-річний чоловік та троє спільників віком від 19 до 39 років.

Аферисти працювали на відомих торговельних майданчиках, розміщували вигідні оголошення про продаж бензину та дизелю, а отримавши кошти, зникали зі зв’язку.

Тільки на території Київської області зловмисники ошукали трьох потерпілих, один із яких замовив пальне на суму 1,22 млн гривень.

Слідчі за фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за ч.4 ст. 190 ККУ. Порушникам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Зловмисники також перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території інших областей України.

Один із підозрюваних

Вилучені речі

Підозрюваний

Раніше ми повідомляли, що Бучанська поліція викрила зловмисника з наркотиками та боєприпасами, а також оперативно затримала крадія гаманця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Поліція Київської області

Нагору