Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відновив роботу супермаркет Novus на Вокзальній

У Бучі у четвер, 15 вересня, відновив свою роботу супермаркет торговельної мережі Novus, який розташований по вулиці Вокзальній, 2-Г.

Як передає кореспондент Інформатора, супермаркет, який не працював через військові дії у Бучі, зараз працює у режимі з 8:00 до 21:00. Пов’язано це із тим, аби працівники та відвідувачі магазину могли встигнути дістатися додому до комендантської години, що діє нині на території Бучанського району з 23:00. Під час повітряних тривог магазин, за правилами, припинятиме роботу і відновлюватиме після їхнього відбою.

“Наша мережа, з відомих причин, припинила співпрацю із російськми та білоруськими виробниками. Але асортимент від цього не постраждав. Ставку зроблено на вітчизняних виробників та власний імпорт, з метою розширення асортименту та забезпечення покупця якісним і цікавим продуктом”, – розповідає керуюча магазином Світлана Ваховська.

Вона також поділилася, що у відділах власного виробництва щодня буде організовано дегустацію, аби покупець міг особисто скуштувати товар і визначитися із вибором.

Відзначимо, що у перший день роботи магазину відбувся неочікуваний ажіотаж, адже мешканці БІГ-регіону дуже чекали на це відкриття.

Нагадаємо, другий супермаркет мережі Novus на вулиці Вокзальній, 2-Г в Бучі відчинив свої двері для клієнтів у грудні 2020 року.

Під час наступу російських військ, які наприкінці лютого намагалися, зокрема, через Бучу прорватися до столиці України, у цьому районі міста точилися тяжкі бої. Багато об’єктів інфраструктури було зруйновано, зокрема, було повністю знищено відомий торговельно-розважальний центр «Жираф» в Ірпені, який знаходиться недалеко від Novus на Вокзальній.

У липні цього року мережа супермаркетів Novus оцінила свої втрати від російської агресії у 500 млн грн.

“У магазин на Вокзальній було кілька попадань снарядів, він постраждав від стрілецької зброї, але в цілому, як кажуть, “відбувся легким переляком”. Магазин на Києво-Мироцькій постраждав серйозно, будівля потребує капітального ремонту”, – повідомив операційний директор Novus Олексій Панасенко в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

За його словами, для супермаркету на вул. Києво-Мироцькій у центрі Бучі (загальна площа 4 тис. кв. м, торгового залу – 2660 кв. м) проводяться тендери серед будівельних компаній.

Панасенко додав, що зафіксовані втрати компанії не остаточні, оскільки в країні тривають воєнні дії. Також ростуть ціни на будматеріали, тому складно прогнозувати, у скільки обійдеться відновлення пошкоджених об’єктів.

Novus відкрив свої двері

Ажіотаж у супермаркеті

Сьогодні була дегустація піци

Також можна буде продегуствати власну випічку

Свіжа риба

Відвідувачі Novus

Нагадаємо, на минулому тижні Інформатор публікував власний огляд цін у супермаркетах та повідомляв, де вигідніше купувати продукти в Бучі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Інна Никоненко, Олександр Кульбачний

Фото: Павло Тупік  

Нагору