Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Amazon на рік скасував комісію для українських підприємців

Найбільша у світі компанія на ринках електронної комерції – американська Amazon – скасувала терміном на один рік комісію для українських підприємців, які продають товари до ЄС та Великої Британії.

Як пише Інформатор, про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, тепер наші підприємці зможуть активніше виходити на європейський та світовий ринки, а також знаходити там нових клієнтів.

Федоров додав, що кілька місяців тому Мінцифри разом з “Укрпоштою”, агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулися до Amazon, щоб компанія полегшила умови для українського бізнесу, який попри війну, продовжує працювати. Після чого Amazon з 6 вересня повністю скасував комісію для українців.

“Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців — це перемога на економічному фронті”, – наголосив Федоров.

Нагадаємо, ще в березні 2022 року Amazon обмежив користувачам з росії та білорусі доступ до своїх сервісів і тепер вони не можуть отримати роздрібні товари з Amazon і стати новими продавцями на цій платформі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору