Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені пес Патрон презентував нову марку “Укрпошти” про себе

В Ірпені у День знань, 1 вересня, в школі №1 презентували нову благодійну марку «Укрпошти», яка присвячена відомому помічнику українських саперів – псу на ім’я Патрон. Самого чотирилапого героя також показали школярам.

Як повідомляє Інформатор, про це директор компанії «Укрпошта» Ігор Смілянський написав у Telegram.

На презентації був також присутній президент України Володимир Зеленський.

Смілянський також додав, що марку можна також придбати онлайн. Купити благодійні марки “Пес Патрон” можна за посиланням, або ж на інших майданчиках, зокрема, Rozetka, Kasta, Prom, Amazon.

За словами Смілянського, автором 6 ілюстрацій про Патрона є український художник Олександр Нікітюк.

«Це не просто ілюстрації, це 6 дуже повчальних історій, які мають одну мету – привернути увагу до теми розмінування», – написав він.

Водночас, як повідомив у Telegram Володимир Зеленський, всі кошти від продажу нової поштові марки будуть спрямовані через фандрейзингову платформу United24 на закупівлю машини для розмінування Armtrac 400.

Марка “Укрпошти” про пса Патрона

Патрон та директор “Укрпошти” на презентації марки

Пес Патрон в Ірпені

Як повідомляв Інформатор, сьогодні, 1 вересня, сів за парту в Ірпінській школі. Президент також записав відеозвернення, у якому привітав учнів та студентів з початком нового навчального року та пообіцяв, що росія обов’язково програє у війні, а життя в нашій країні продовжиться.

Олександр Кульбачний
Фото: Telegram-канал Ігоря Смілянського

Нагору