Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція Бучанщини за три дні затримала сім наркозлочинців

Поліція Бучанського району за останні 3 доби затримала сімох підозрюваних у злочинах, пов’язаних із наркотичними речовинами. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Зокрема, у Гостомелі поліцейські виявили у 32-річного чоловіка 2 пакети амфетаміну. Наступного дня у Вишневому правоохоронці знайшли у 30-річного місцевого жителя екстазі. Також в Чайках поліція затримала 51-річного чоловіка з амфетаміном.

В той же день під час патрулювання села Дружня, правоохоронці виявили в пакеті для продуктів у 37-річного чоловіка канабіс. Ще один чоловік у Бородянці переносив повний рюкзак наркотичної речовини.

Під час відпрацювання в Ірпені правоохоронці перевірили авто 38-річного бучанина: він перевозив 2 пакети амфетаміну. А в Капітанівці поліція вилучила в 28-річного чоловіка канабіс.

За фактами незаконного зберігання та перевезення наркотичних засобів слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 309 ККУ). Порушникам загрожує до 5 років обмеження волі.

Раніше ми писали, що поліція Бучанщини затримала торговця галюциногенними грибами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Бучанське районне управління поліції

Нагору