Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі провели урочистий захід з нагоди Дня міста: мер нагородив більше 100 людей

Сьогодні, 23 вересня, у переддень свята – Дня міста Буча, відбувся урочистий захід по вулиці Шевченка, 14. Мер Анатолій Федорук особисто нагородив спеціальними подяками більше 100 людей Бучанської ОТГ. 

Як передає кореспондент Інформатора, подія почалася із хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять за загиблими героями, які віддали життя за Україну.

Із промовою виступив Бучанський міський голова Анатолій Федорук і наголосив: “Саме завдячуючи нашим Збройним силам України, ми маємо змогу сьогодні в місті Буча, в нашій громаді, урочисто відзначати таку гарну традицію як День міста. Але війна ще триває. І ми повинні пам’ятати про це щодня і щохвилини працювати так, щоб економічно давати можливість забезпечувати ЗСУ, для того аби досягти великої перемоги”.

Після привітань Анатолій Федорук показав мапу із містами-побратимами Бучі, що допомагають та підтримують місто. Серед таких є – Кашкайш, Дюнкерк, Бергамо, Бергіш-Гладбах, Тушин, Пщина, Катовіце, Кочев’є, Тячів, Паланга, Ковель, Слов’янськ.

Після цього міський голова вручив подяки жителям Бучанської міської громади за волонтерську діяльність під час та після окупації. Нагородили понад 100 людей! Серед них були волонтери, медики, поліцейські, громадські організації, тобто всі ті, хто долучався та допомагав у складні часи.

Наприкінці заходу співачка Ганна Мудра виконала власну пісню “Рідна Буча”, яку вона написала в укритті під час окупації!

 

Промова Анатолія Федорука

Мапа міст-побратимів Бучі

Анатолій Федорук вручає подяки

Подяка від мера Бучі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Анна Вусань

Нагору