Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Київська ОВА планує до 10 жовтня відкрити додатковий тимчасовий переїзд через річку Ірпінь у Гостомелі

Київська обласна військова адміністрація планує до 10 жовтня відкрити додатковий тимчасовий переїзд через річку Ірпінь у Гостомелі, щоб полегшити автомобільне сполучення між Києвом, Бучею, Ірпенем та Гостомелем.

Як пише Інформатор, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Telegram.

За його словами, переправу збудують біля мосту, який був зруйнований у перші дні широкомасштабного вторгнення росії в Україну – на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин (так звана Варшавська трасса).

Зараз там працює переїзд, але він не справляється з потоком автомобілів. В цьому місці постійно утворюються затори, про що неодноразово писав Інформатор-БІГ.

“Ми працюємо над тим, щоб відкрити ще один тимчасовий переїзд. Строк виконання – 10 жовтня. Розумію всі незручності та невдоволення громади, адже так само щодня їжджу цим мостом. Але прошу ще трохи потерпіти, і зовсім скоро ми вирішимо цю проблему”, – сказав Кулеба.

Він також додав, що ремонт повноцінного мосту триває й у вихідні, навіть сьогодні – у суботу, 24 вересня.

 

Як повідомляв Інформатор, сьогодні Буча відзначає День міста. Низка заходів організована під спільним слоганом: “Вистояли – відбудуємо”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Олександр Кульбачний

Фото/відео: Telegram Олексія Кулеби 

Нагору