Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Ворзелі відкрили амбулаторію сімейної медицини

У Селищі Ворзель Бучанського району у суботу, 24 вересня, відбулося відкриття нової амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанську міську раду.

Сучасна амбулаторія (Ворзель, вул. Європейська, 4-Д) укомплектована всім необхідним для надання якісних медпослуг.

“Довгоочікувана установа відкриває двері для пацієнтів і медиків. Це мрія, яку прагнув колектив,” – звернувся до присутніх на відкритті закладу Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

На урочистостях був присутній голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. На подію завітали народні депутати України Ольга Василевська-Смаглюк і Віталій Безгін.

Федорук розповів, що фонд GEM допоміг на фінальній стадії завершити ремонт закладу, адже із-за воєнних дій це стало надскладно для громади. Він також висловив вдячність Київській ОВА, адже всі вікна в амбулаторії встановлені завдяки обласним і державним програмам.

“Колектив, ви герої, ви не поїхали, а залишилися тут, підтримуєте свою громаду, – сказав голова КОВА Олексій Кулеба. – Кожна людина, яка створює будь-який сервіз, робить велику справу. Адже у країні війна, та людям все рівно потрібно надати якісні послуги”.

Гості разом з медпрацівниками оглянули нові, зручні приміщення. Нова амбулаторія також має лабораторію та денний стаціонар.

Сучасна амбулаторія укомплектована всім необхідним

Фонд GEM допоміг завершити ремонт закладу

Нова амбулаторія також має лабораторію та денний стаціонар

Як повідомляв Інформатор, сьогодні Буча відзначає День міста. Низка заходів організована під спільним слоганом: “Вистояли – відбудуємо”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)“!

Олександр Кульбачний

Фото: Бучанська міськрада

Нагору