Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучанську школа №3 відбудують Rotary Club International та Friends of Ukraine

У суботу, 24 вересня, в День міста Буча мер Анатолій Федорук підписав документ про співпрацю з міжнародною організацією Rotary Club International та громадською організацією Friends of Ukraine. Вони допоможуть відбудувати Бучанську школу №3.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

Проєкт реалізується на 50% ГО Friends of Ukraine, якою керує Брок Бірман, і на 50% українським дистриктом Rotary Club, що представляв Віталій Лесько.

“Це не просто формальний документ, а по суті договір про дружбу та довгострокове співробітництво з нашими надійними партнерами”, – наголосив Федорук.

Міський голова повідомив, завдяки цим організаціям Бучанська школа №3, що по вулиці Вокзальній, вже отримала кошти, щоб накрити дах та перейти до утеплення стін.

У вересні партнери змогли реалізувати у співфінансуванні з Бучанською міськрадою перший проєкт, і вже почали обговорювати наступні. “Ми будемо допомагати Україні та Бучі ставати на ноги”, –  запевнив Брок Бірман.

На події також були присутні:

  • Ян Уорнер, авторка книги «Скорбота день за днем», вона продовжила свою роботу через блог Stop Thief: Don’t Steal My Grief на вшанування свого покійного чоловіка;
  • Філ Бюлер, партнер юридичної фірми Moseley, Prichard, Parrish, Knight & Jones у Флориді;
  • Базіл Сеггос, уповноважений Департаменту енергозбереження (DEC) штату Нью-Йорк;
  • Дастін Беккер, менеджер грантів і програм для Worldwide Friends Foundation, який працює над розробкою та операцією Волонтерського корпусу швидкої допомоги в Словаччині та Україні;
  • Шанталь Містраль-Бернар, фотограф посольства США в Парижі.

Матеріали для ремонту школи №3 у Бучі

Анатолій Федорук разом із партнерами, які допоможуть відбудовувати школу №3

Делегація інвесторів разом із Анатолієм Федоруком та представниками Бучанської міської ради

Раніше ми писали, що в Бучі відкрили школу №5, відбудовану за сприяння американської місії GEM.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото Facebook-сторінка Анатолія Федорука

Нагору