Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі завершилася благодійна велогонка Bucha Race з нагоди Дня міста: зібрали близько 40 тис. грн

Сьогодні, 25 вересня, у Бучі завершилася дводенна благодійна велогонка Bucha Race з нагоди Дня міста. У другий день змагань спортсмени подолали 120 км на велосипедах. Завдяки внескам, на відбудову міста, вдалося зібрати близько 40 тис. грн.  

Як передає кореспондент Інформатора, велогонка Bucha Race розпочалася сьогодні об 11:00, а о 16:00, навпроти входу до Бучанського парку, вже відбулася церемонія нагородження переможців усіх етапів та категорій за результатами двох днів заїздів.

Нагадаємо, цього року День міста Буча відзначають із гаслом «Вистояли – відбудуємо», тому велогонщики також показали свою силу та витримку на змаганні. Захід проходив за підтримки відділу молоді та спорту Бучанської міськради.

За словами організатора Bucha Race – Тараса Дубинця: “У велогонці взяли участь до 65 спортсменів. Кожен учасник заплатив стартовий внесок близько 1000 грн – всі зібрані кошти ми передамо міській раді, і вони будуть спрямовані на відбудову громади від наслідків російської агресії. Думаю, що нам вдалось зібрати близько 40 тис грн. У нас немає побажання щодо цільового використання цих коштів. Переконаний, Буча сама вирішить, на що зараз потрібніше їх витратити!”

Також Дубинець, який сам зі своїх 45 років – 35 вже на велосипеді, зазначив, що такі спортсмени-фанати як він, дуже засумували за змаганнями, тому вони об’єднали корисну та приємну справу!

Організатор велоперегонів спортсмен-аматор Тарас Дубинець

Спортсмени-переможці

Привітання спортсменів

Щасливі переможці

Серед переможців неодноразово була й жінка-учасниця велогонки

Знову на п’єдесталі пошани

Категорія досвідчених спортсменів

Вручення призів

Вручення Кубків

Вітання переможців

Підтримати велопробіг приїхав Костянтин Денека – військовий ЗСУ, що зараз у відпустці

Спортсмени все не можуть роз’їхатися

Учасники й глядачі

“Залізний кінь” чекає на свого переможця

Раніше Інформатор писав, що у Бучі триває велогонка Bucha Race з нагоди дня міста. А також, що у Бучі 24 і 25 вересня обмежували рух транспорту через велоперегони Bucha Race з нагоди свята.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Інна Никоненко, Анна Вусань

Фото: Павло Тупік 

Нагору